miercuri, 14 noiembrie 2012

Românul e făcut pentru a se certa

Având în vedere faptul că traficul de pe modemul de internet s-a cam terminat şi acum navighez pe internet cu incredibila viteză de 128 kbps, altceva nu pot face decât să scriu. După ce voi termina de scris articolul voi aştepta încă vreo 5 minute (cred) să se publice.

Să începem cu începutul. Cea mai mare distracţie a românului este cearta. Asta e clar.
Cum? Nu mă crezi?
Întră pe youtube şi caută orice videoclip românesc. Să luăm ca exemplu "Cai verzi pe pereţi" (nu mă judeca) dacă tot e aşa ascultată în ultima vreme.
Comentariu de top:
velea strică...
Răspuns pentru comentariul de top:

mormantul matii cine strica mel ma? alex? of...cati prosti pe lumea asta nu tiau zis parintii q tea fakt din greseala?
(Nu ştiu ce va ieşi din aceste comentarii copy/paste da' sper să nu fie de rău. Mă refer la aspectul paginii şi timpul de încărcare.)

Ăsta e doar un exemplu din cele câteva miliarde. Vă rog să observaţi şi profilul scandalagiului român: definiţia perfectă a cuvântului "analfabet".
(Fac o mică pauză, se pare că a picat netul şi postul nu se poate salva. Sper să-şi revină, nu de alta da' nu prea-mi vine să mai scriu încă o dată până aici.)

Asta nu e tot. Dacă intraţi pe site-uri de ştiri şi vă veţi uita la comentarii veţi găsi acelaşi lucru.
stiridecluj.ro (nu dau link că nu merită) e un site de căcat. Are nişte jurnalişti de căcat care scriu nişte ştiri de căcat. Intru pe acest site doar pentru comentarii şi aştept cu sufletul la gură articole despre CFR Cluj sau despre Universitatea Cluj. De ce ? Pentru că acolo e aurul comentariilor. Suporteri analfabeţi care aruncă cu căcat unii în alţii, certuri, înjurături. Ai zice că dacă s-ar vedea faţă în faţă s-ar omorî.
Oricum, se ştie că românul e făcut pentru a provoca scandal şi pentru a se uita la scandalul de la televizor (vezi sutele de miliarde de emisiuni în care invitaţii sau personajele se ceartă/bat).

În concluzie (pentru că am lungit-o cam mult şi fac pariu că mulţi dintre voi nu aţi ajuns nici măcar până aici) românul e format pentru ceartă. Nu ştiu sigur cum e în alte ţări, dar în România aşa e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu